Blog

M2M TV - Choose your own channels

M2M TV is live

M2M TV is live

Maanden is er achter de schermen hard gewerkt, veel plezier gemaakt en plannen gesmeed, we zijn live! M2M TV is je nieuwe tv-aanbieder. We bieden onze zenders a la carte aan, wat inhoudt dat je zelf kiest welke zenders je wilt zien.

Funktionaliteiten

De komende weken werken we hard aan het uitbreiden van het assortiment en de functionaliteiten. In deze fase zijn we live met de Android versie voor tablets. De komende weken komt daar kijken via je browser, via de gratis apps voor smartphone en tablets (iOS en Android) en TV via de Set-topbox en Apple TV 4 bij. We kunnen niet wachten! daarnaast blijft het zenderaanbod uitbreiden om een zo gevarieerd nationaal-, en internationaal aanbod te creëren. Bekijk het zenderoverzicht.

M2M TV basis
Na het basispakket, dat we verplicht zijn aan te bieden volgens de mediawet, ben je vrij om te kiezen wat je wilt. Zonder rare verplichtingen, het abonnement en de zenders zeg je per maand op. Zenders kijk je al vanaf 15 cent per zender per maand.

We zijn benieuwd naar jouw mening! Heb je vragen, suggesties, opmerkingen of iets dat je ons echt even wilt laten weten, neem dan contact met ons op.