Blog

M2M TV - Choose your own channels

Kijk M2M TV via de Apple TV 4

M2M TV is vanaf vandaag ook te bekijken op televisie via de Apple TV 4. De Apple TV is een settopbox van Apple. Via het apparaat kijk je films, speel je games en kijk je vanaf heden naar nationale en internationale zenders.

Apple TV 4

Installeer de Apple TV 4 zoals aangeven in de handleiding. Open de App Store en zoek de M2M TV App op. Download de app, vul je inloggegevens in en kijk naar M2M TV. Heb je nog geen M2M TV account, registreer je dan eerst. Bekijk hier de video 

Kijk online tv

De app is gratis te downloaden. Met de M2M TV App kijk je in de beste kwaliteit online tv op je televisie. Kijk tv, wissel tussen zenders, kies uit zenders uit de zendercarrousel, bekijk zenderinformatie en kijk vanaf je smartphone of tablet op je TV.