M2M TV - Choose your own channels

Persbericht: Keuzevrijheid tv-zenders in opkomst

Persbericht: Keuzevrijheid TV-zenders in opkomst in Nederland en België met M2M TV.

TV kijken zonder verplichtingen krijgt voet op Nederlandse bodem. M2M TV is de eerste in Nederland en België die haar zenders volledig a la carte aanbiedt. De kijker kiest zelf welke zenders hij wil afnemen en is niet langer verplicht grote basispakketten af te nemen. Opzeggen van het gehele abonnement, maar ook het wijzigen van de zenders kan per maand. De dienst werkt met een app op tablets en smartphones en via een set-top box of Apple TV 4 voor live tv. Binnenkort komt er een browserversie beschikbaar.

Vrijheid van de tv-kijker
Met het a la carte aanbieden van tv-zenders speelt M2M TV in op de wens van de kritische tv-kijker; keuzevrijheid, flexibiliteit en lage kosten. Doordat de tv-kijker zelf zijn zenders kiest uit losse zenders of kleine pakketjes bepaalt de kijker zelf hoeveel hij wil besteden aan de tv-dienst. Beschikbare zenders zijn onder meer 6 zenders van Rai, Al Jazeera, MotorVision TV, 24 Horas, RTL International en nog zo’n 75 andere zenders uit binnen- en buitenland.

Internationaal zenderaanbod
“We bieden onder andere zenders aan die nog niet te zien zijn in Nederland en België” aldus initiatiefnemer Edwin Snelderwaard. “We proberen, naast de nationale zenders, een zo breed mogelijk internationaal aanbod te creëren. Hierdoor heeft de kijker de keuze om volledig over te stappen, of M2M TV te gebruiken als aanvullende dienst”. Door het diverse zenderaanbod speelt M2M TV in op de diversiteit en wensen van de Nederlandse en Belgische samenleving.

Voor iedereen beschikbaar
M2M TV is vanaf vandaag voor iedereen met een internetverbinding beschikbaar. Het tarief voor het basisabonnement bedraagt € 5,99 per maand met keuze uit gratis zenders. Extra zenders zijn verkrijgbaar vanaf 15 cent per zender per maand. Het aanbod wordt de komende maanden verder uitgebreid. Daarnaast staat ook het aanbieden van 4K Ultra HD-zenders en het uitrollen van een on-demand aanbod op de planning.