RTL Television

Nieuw bij M2M TV: RTL Duitsland en Auto, Motor und Sport en Marco Polo TV.

Een Europese premiere! Voor het eerst zijn alle tv-zenders van Mediengruppe RTL Duitsland en de zenders Auto, Motor und Sport en Marco Polo TV beschikbaar in een pakket, buiten Duitsland. De zenders van RTL zijn al jaren favoriet bij Duitse families en nu ook samen met Marco Polo TV en Auto, Motor en Sport, te zien bij M2M TV.

De zenders in het pakket zijn RTL, Vox, RTL 2, RTL Nitro, N-TV, RTL Plus, Toggo Plus, Marco Polo TV en Auto, Motor en Sport.

RTL Duitsland

De absolute nummer 1 bij 14 tot 60 jarigen.
De zender vermaakt, informeert, verrast, polariseert en biedt betrouwbaarheid. RTL geeft gespreksonderwerpen. RTL overtuigd met sterke programma’s en veelal relevante onderwerpen. Veel van de producties zijn net zo bekend in duitsland als het merk RTL zelf. Kijk series als Let’s Dance en Deutschland sucht den Superstar”, nieuwsuitzendingen als RTL Aktuell en magazine formats als Punkt 12. Ook undercover-reportages als Team Wallraff en real life formats als Bauer sucht Frau dragen bij aan het merk RTL. Ook te zien op RTL zijn veelbesproken series als Deutschland 83 en serie-klassiekers als Alarm für Cobra 11. Dagelijkse programma’s zijn Gute Zeiten, Schlechte Zeiten en komedies als Ich bin ein Star – Holt mich hier raus!

VOX

Entertainment van hoge kwaliteit.  
De zender is sinds 1993 actief en behoort inmiddels tot een van de vier meest bekeken commerciële zenders van RTL Duitsland.De brede, kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma’s van het station in Keulen bestaan voornamelijk uit verschillende eigen producties met een sterke geest. Ze laten het unieke profiel van Vox zien. Hoogtepunten zijn het eigen geproduceerde Club der roten Bänder, Die Höhle der Löwen, Sing meinen Song – Das Tauschkonzert, Kitchen Impossible, Grill den Henssler, Das perfekte Dinner en Shopping Queen. Deze producties hebben al voor meerdere onderscheidingen gezorgd, waaronder de in Duitsland bekende Grimme prijs. Naast pakkende series biedt Vox ook meer uren durende documentaires over histoische en actuele maatschappelijk relevante kwesties zoals de documentaire Asternweg – Einestrasse ohne Ausweg.

SuperRTL

De bij Duitse kinderen meest populaire tv zender.
Onder de paraplu van de merken TOGGO en Toggolin0 brengt SuperRTL tv-formats, online portalsen recreative activiteiten voor kinderen. TOGGO richt zich op kinderen van 6 tot 13 jaar. Togolino op de behoeften van peuters en kleuters. In prime Time biedt Super RTL hoogwaardige series, speelfilms, animatie en cartoons.

Toggo Plus is een digitale timeshift zender, die de daytime-uitzendingen een uur later uitzendt.

n-tv:

Duitsland eerste nieuws-zender! 
n-tv is de nieuwszender van Duitsland en beschikbaar op alle platformen. Kenmerkend voor n-tv zijn de vele nieuws uitzendingen met een breaking-news karakter. Naast nieuws biedt n-tv ook zakelijk nieuws. Beursnieuws, bedrijfsnieuws en consumentenzaken zijn zorgvuldig onderzocht en begrijpelijk gepresenteerd. Enkele programma’s op n-tv zijn Auslanderreport en PS – Das Automagazin. Sinds een aantal jaar maakt n-tv gebruik van een multi-platform strategie. naast een tv-zender is er ook een website, app en radiouitzending. En alle verschillende uitzendingen hebben een ding met elkaar gemeen: Hoogwaardige journalistiek dat garant staat voor kwaliteit.

RTL Nitro

De zender voor mannen.
RTL Nitro biedt een mix van series, sitcoms, films, entertainment en eigen producties. Door het brede aanbod is RTL Nitro in korte tijd een van de meest snel groeiende zenders van RTL. Naast de bekende sitcoms is de zender overtuigend door de crime- en actieseries en klassieke speel- en actiefilms. Ook eigen producties zijn ppulair, zoals YPS – Die sendung, die met een Grimme werd beloond.

RTL II

Verrassend anders en verfrissend.
Emotionele en veelzijdige entertainment formats. Meeslepende en succesvolle soaps trekken wereldwijde aandacht. De docu-soaps op RTL 2 laten het echte leven zien. Ook zijn er op de zender echte serie- em filmhoogtepunten te zien. Reportages en magazines bieden hoogwaardige en spannende onderwerpen. RTL 2 is emotioneel veelzijdig em entertainend. Een programmahighligt is het nieuwe dating format Naked Attraction – Dating hautnah

RTL Plus

Luchtige entertainment en nostalgie.
RTL Plus is het nieuwste kanaal van de RTL Deutschland en biedt een mix van populaire klassiekers en exclusieve producties. De zender is een succes door het diverse aanbod. Deavond biedt een dagelijks wisselend programma en een weerzienvan klassiekers zoals Dr. Stefan Frank, Hinter Gittern en Doppelter Einsat. Ook Monk, Einsatz in 4 Wänden en Nikola zijn te zien. Tot de eigen eindproducties begoren grote namen als Familienduell, Jeopardy, Ruck Zuck en Glücksrad.

Auto Motor Sport TV

TV met PK!
Auto, Motor und sport preenteert het hele scala van auto-fascinatie, 24 uur per dag, 7 dagen oer week. Testbanen, tuning, old timers, geschiedenis van de auto of toekomstige technologieen: Auto, Motor und sport is altijd op het juiste moment op de juiste plaats.

Marco Polo TV

De wereld thuis. 
De meest aantrekkelijke steden ter wereld, geliefde reisbestemmingen, fascinerende landschappen en avontuurlijke routes. Marco Polo TV kent ze allemaal!
RTL Deutschland
Het Duitstalige zenderpakket bestaat uit 9 zenders
RTL, Vox, RTL 2, Super RTL, RTL Nitro, N-TV, RTL Plus, Toggo Plus en Auto, Motor und Sport.
Prijs: 7,25 per maand, inclusief M2M TV basis. Er komen geen extra kosten bij.
Nieuwe klanten betalen € 3,63 voor de eerste maand.
Beschikbaar in: Europese Unie en Liechtenstein, behalve de Duitstalige landen.
Ga naar de zenderpagina